Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за отопление на Ел. огледала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за отопление на Ел. огледала

Здравейте ! От известно време спря да ми работи подгряването и на двете огледала,а реотана на задния прозорец си работи,те нали се включват от едно и също място, и се оправляват от едно реле до колкото знам.Та от какво може да е колеги?Дали има бушон само за огледалата?И двете огледала спряха да се подгряват по едно и също време и затва си мисля че едвали ще се е прекъснал кабел някаде по вратите?Предварително благодаря !

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Едно леко допълнение,огледалата си се движат от бутона и двете !
    sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Има отделен бушон за подгрева на огледалата. Търси го отляво на таблото с бушоните. Кафяво гнездо, бушон 7,5А Има и отделно реле, но първо виж бушона.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Здравейте,и аз да ползвам темата дано колегата няма против,аз имам подобен проблем с моята кола от подпида 156.
      Проблема е само с дясното огледало,и не знам дали и къде са бищоните и релетата,а невярвам само от ляво да има подгрев?

и колко кабела трябва да има на буксата,направи ми впечатление че на буксата на лявото има с 2 кабела по малко от тези на дясното а лявото грее а дясното не!

Благодаря Ви!
      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Ами от бушона се оказа,ама лошото е че сега трябва да разбера защо гори този бушон!Тази сутрин три бушона изгоряха само докато го сложа и изкача искра и изгаря,дори без да е включен подгрева и без да сам на контакт!Някакви идеи колеги !?
        sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Comment

Сваляш едното огледало. Тестваш. Ако пак гори сваляш другото и от там е ясно. Търсиш късо.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Working...
          X